ILKKA PUHAKKA PYHÄJÄRVELLÄ 2018

HEDELMÄLLINEN YHTEISTYÖ

Ilolla olemme panneet merkille, että valtavan rakentava ja ihana yhteistyö on avautunut Pyhäjärven seurakunnan kanssa. Majatalo- iltoja suosittelemme kaikille Pyhäjärvisille aivan niin kuin itsellemmekin. Lisää sillä sektorilla on tulossa.

Olemme saaneet järjestää vuosien varrelle monenlaista evankeliumin työtä yhdessä. Vuosia sitten me pidimme "TOIVON PORTTI"- iltoja. Samaan aikaan meillä oli talven aikana aamurukokset kerran viikossa alkaen aina klo 6. 

Olemme pitäneet vuosien aikan useita  "JOULUJUHLIA LÄHIMMÄISILLE". Viime aikoina ne on järjestetty yhdessä paikkakunnalla toivivan Nativa ry:n ja srk:n diakoniatyön kanssa. Tämä tullee jatkumaan.

Olemme saaneet pitää vieraanamme myös EtCeteraa Pekka Simojokineen, Illkka Puhakoineen ja Jukka jämsenineen. Iloisia ja suunnattoman antautuneita ja osaavia veoikkoja koko poppoo.

Ilkka Puhakka on ollut pitämässä jo kaksi viikonlopputuokiota: "YHTEYS ON ENEMMÄN" ja "SANA HOITAA". Lisää Puhakkaa on tulossa kevään 2018 aikana.

Yhteistyö on hedelmällistä. Toivomme sen tarttuvan myön muihin paikkakuntamme hengellisiin toimijoihin ja seurakuntiin.

Mitä Raamattu opettaa?

"Jos kerran yhteys Kristukseen rohkaisee ja hänen rakkautensa suo lohdutusta, jos Henki meitä yhdistää ja jos tunnemme hellyyttä ja myötätuntoa toisiamme kohtaan, 2. niin tehkää minun iloni täydelliseksi ja olkaa yksimielisiä. Liittäköön teitä toisiinne rakkaus, sopu ja sama mieli." (Fil 2:1)Järjestettyjä tilaisuuksia vuode 2017 aikana