Tässä mottomme: 

”Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos teillä on keskinäinen rakkaus." (Joh 13:23)


Rakkaus on yhteyttä: seurakunnan keskellä, yli kirkkokuntien, yhteyttä yli rajojen ja aitauksien. Rakkaus tarkoittaa toisen täydellistä hyväksymistä juuri sellaisenaan, virheineen, heikkouksineen ja kummallisuuksineen. Näinhän Jumalakin tekee. Jumala on mielistynyt siihen, että olemme yhtä. Yhteyden hedelmä on se, että monet pelastuvat.

Keidas on perustettu v.1998 ja se on seurakuntiin sitoutumaton yhteiskristillinen yhdistys. Haluamme koota joukkoomme niitä, joille sydänten yhteys kaikkien kristittyjen kanssa on tärkeää. Keidas ei ole millään tavalle toisia kirkkokuntia vastaan, päinvastoin. Tahdomme tehdä kaikkien kanssa yhteistyötä, jotka sitä haluavat.

Otamme sinut avosylin vastaan Keitaan toimintaan, koska kuuluminen joukkoomme ei merkitse sitä, että sinun pitäisi hylätä oma seurakuntakotisi. Jokaiselle on ensiarvoisen tärkeää pitää jatkuva yhteys siihen seurakuntaan, johon kuuluu. Oli se sitten luterilainen seurakunta, vapaaseurakunta tai helluntaiseurakunta. Yhdessä vahvistamme kotipaikkakuntamme evankelioimistyötä. Kristittyjen välinen yhteistyö, jos mikä antaa ympäristöömme myönteisen signaalin Jumalan omista.

Kuuliaisuus Jumalan Sanalle ja johdatukselle on meille tärkeää. Tahdomme kohdata ihmisiä arjen keskellä heidän tarpeissaan ja ongelmissaan. Olemme sitoutuneet rukoilemaan paikkakuntamme, maamme ja eritoten Israelin puolesta. 

Lähdemme musiikkitarjonnassa kuulijoiden ehdoista eli pyrimme vastaamme tilanteen mukaan aina toivomuksiin ja tarpeeseen. Meille ei ole vierasta ylistys- ja palvontamusiikki eikä liioin sanomaltaan syvälliset vanhat hengelliset laulut. Tärkein tarkoitus on julistaa ilosanomaa Jeesuksen Kristuksen sovitustyöstä, auttaa ja tukea ihmisiä eheytymään, lujittumaan ja kasvamaan Häneen.

Kokoonnumme joka viikko Haapasella YHTEYDEN ILTAAN, os. Pappilantie 4, Kirkonraitti. Pidämme  tilaisuuksia myös Ikosen koululla, jolloin meillä on aina jokuy vieraileva puhuja. Järjestämme myös mm. konsertteja, seminaareja ja kursseja. Koko syyskauden 2017 keskitymme rukouilemaan eritoten paikkakuntamme puolesta.

Tahdomme olla elinvoimainen ja eteenpäin menevä ryhmä, jolle ilosanoma Jeesuksesta on elinehto. Otamme mielellämme vastaan uusia hengelliseen elämänkenttään liittyviä ideoita. Toimintakykyisenä ryhmänä pystymme hyväksi koetut ehdotukset toteuttamaan nopeallakin aikataululla.

Jos haluat liittyä joukkoomme ja tulla mukaamme kantamaan vastuuta Keitaan toiminnasta ja tilaisuuksien järjestämisestä tavalla tai toisella, ota rohkeasti yhteyttä.

Toiminnan ylläpitäminen vaatii myös säännöllisiä tuloja. Mikäli tahdot osallistua toimintamme tukemiseen, voit antaa rahalahjasi tilaisuuksissamme kerättävään kolehtiin tai Keitaan pankkitilille:

FI46 5375 0340 0299 47.